Alegria de la vida y mas de Bert en Margreet

vrijdag 19 februari 2010

Wij hebben de sleutel!


En jawel, wij hebben de sleutel van ons huis in Zalea! Dinsdag 12 februari j.l. was het eindelijk zo ver. Terwijl onze advocaat, Max en Eve (de huidige bewoners) en Margaret (de makelaar) bij de notaris zaten, dronken wij een koffietje op het terras. Wachtende totdat de meute naar buiten zou komen met een bos sleutels. Na een half uur kwamen ze aangelopen. Sleutels, handen schudden, sommigen zoenen, een praatje en felicitaties......WE HEBBEN NU EEN HUIS IN SPANJE! Wij hadden voor iedereen een fles cava gekocht met een gelukspoppetje en een mooie kaart die Bert gemaakt had. De flessen werden enthousiast en ook wat verlegen in ontvangst genomen. Gewaardeerd werd het zeker. Iedereen was druk in de weer en had de nodige afspraken, dus geen drankje samen drinken. Daar zaten we dan! De bankdirectrice Anna kwam ook nog even langs en even later ook advocaat Victor die weer naar een rechtszaak moest.
Op naar Zalea..............en daar stonden we dan in onze nieuwe huis. Best onwennig maar ook opgelucht en blij.
Nadat we de spulletjes uit de auto gehaald hadden hebben we wat rond gelopen in en om het huis. Hier gaan we dus wonen en hier gaan wij samen een super plekje van maken. En daarna aan de cava!
Aan het eind van de middag kwamen Bettie en Frank (waar we een aantal weken gelogeerd hebben) met een fles cava. Lief hoor! Zij hebben ook zo met ons meegeleefd. Dus weer aan de champagne.
Besloten dat we eerst in het appartement gaan wonen zodat we in het huis aan de slag kunnen. De volgende dag zou Jos, de bouwer, komen. Het werken kan dus beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten