Alegria de la vida y mas de Bert en Margreet

zaterdag 3 juli 2010

Ook wij hebben een visitekaartje!


Zo en nu is het tijd voor de pr. Een vak apart is het en ook min of meer een spel. Voor dat vak heb ik niet gestudeerd maar het spel ga ik wel leren spelen. We staan inmiddels op een aantal websites. Op een tweetal websites kun je een beoordeling invullen als je gast geweest bent in onze bed and breakfast. Nou de beoordelingen stromen binnen hoor, ha, ha! Via die websites hebben we inmiddels wel een aantal boekingen binnen gekregen van gasten die we niet kennen en dat is leuk.
Onze eigen website is nu ook gereed, nou ja bijna. Bert gaat nog een aantal foto's wijzigen in actuele plaatjes. Ook het gastenboek dient nog iets gebruiksvriendelijker te worden. Er moet eerst gescrold worden voordat je wat te lezen krijgt en dat is niet handig. Verder krijgen we er leuke reacties op; uitnodigend, professioneel, warm, vrolijk, kleurrijk, een verlangen naar...... Sommige mensen vinden de bewegende foto's bovenin wat onrustig...........tja dat kan en dat mag. Wij vinden het juist zo leuk.
De overige gasten krijgen we nu uit ons eigen netwerk of door mond-op-mond reclame. Dit via-via gebeuren willen we een beetje opleuken. Daarom hebben we visitekaartjes gemaakt en laten afdrukken. Her en der zijn er al stapeltjes van deze kaartjes verspreid. Wij sturen mensen graag visitekaartjes op als ze een beetje reclame voor ons willen maken. En de resultaten worden gewaardeerd en beloond, dat komt goed.
Binnenkort maar eens aan de slag met een leuke nieuwsbrief. En ongetwijfeld gaan we nog creatieve paden bewandelen om van onze bed and breakfast Finca Alegria de la Vida een succes te maken omdat we ons droomplekje graag willen delen met anderen.

3 opmerkingen:

  1. Mooi geworden die kaartjes!

    Als jullie een nieuwsbrief gaan maken dan verspreid ik die graag naar al mijn contactpersonen!


    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. stuur maar door die kaartjes en die nieuwsbrief!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Annemieke E.12 juli, 2010

    Beste Margreet en Bert,

    Net uitgebreid je weblog gelezen en bekeken (ik liep wat achter, maar heb nu vakantie en heerlijk de tijd). Wat is alles prachtig en goed verzorgd!!!!
    Stuur maar op die kaartjes! Die verspreid ik met liefde!

    Dikke knuffel van Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen